مواد لازم برای آب نبات های شکلاتی آلمانی: پودر بیسکویت پتی پور 100 گرم یا کمی بیشتر، تخم مرغ 1 عدد، شکر، 2 پیمانه کره، 120 گرم، پودر کاکائو، 4 پیمانه پوست پرتقال رنده شده، 1 قاشق غذاخوری گردو خرد شده، 1/2 پیمانه پسته، در صورت تمایل شکلات آلمانی No-Bake: کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود، تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید و به کره و کاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کامل شود. حل شده.از روی حرارت بردارید و مغزها و بیسکویت ها را اضافه کنید و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید.اگر مواد شل بود می توانید کمی بیسکویت پودر شده اضافه کنید و پسته را اضافه کنید تا زیبا شود وقتی این مقدار را در 2 بریزید. کیسه فریزر و به شکل استوانه خوب فشار می دهیم و به مدت 3 ساعت در فریزر قرار می دهیم، در لحظه برش می توانیم آن را پودر کنیم. پودر نارگیل یا پسته یا پودر بیسکویت. این یک شکلات بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد.