نکاتی برای تهیه آبلیمو: • بهترین نوع لیمو برای آبلیمو، لیموهای زرد و سبز هستند. اگر از لیمو زرد استفاده کنید، آب لیموترش تلخ می شود و اگر از لیمو سبز استفاده کنید، آب زیادی ندارد و آبلیموی شما کمتر می شود. هرگز از لیموهای لکه دار برای تهیه آبلیمو استفاده نکنید. روی بطری را با نایلون مشکی بپوشانید. و در جای تاریک نگهداری کنید. با این کار رنگ آب لیموی شما به مدت یک سال بدون تغییر باقی می ماند. در بطری های پلاستیکی نریزید. زیرا ترشی آن باعث اکسیده شدن و سمی شدن ظروف پلاستیکی می شود. .