مواد لازم برای حلوای گیلانی رقبا شکر 1 لیوان آب 1 و 2/1 لیوان گلاب 1/3 لیوان زعفران آب شده 5 قاشق غذاخوری پودر هل 1/4 قاشق چایخوری روغن مایع 1 لیوان ابتدا و بعد از تفت دادن آرد به آن اضافه کنید (آرد سفید یا آرد سنگی 2 پیمانه کره 50 گرم) (بعد از اضافه کردن همه مواد به آرد دانه گشنیز به آن اضافه می شود) 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه گیلانی رقبای حلوا برای تهیه آب حلوا، شکر، آب، گلاب، زعفران و هل را در قابلمه روی بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید.در ظرفی روغن بریزید و روی آتش بگذارید تا داغ شود. آرد را 2 بار الک کنید و در قابلمه را روی حرارت ثابت هم بزنید و تفت دهید تا کرم رنگ شود. روغن داغ را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا آرد کمی سرخ شود. دانه های گشنیز را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید. حرارت را کم کنید و شیره داغ را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا در وسط بشقاب جمع شود و روغن را داخل آن بریزید. .
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه انواع مدل های شیرینی فانتزی خانگی و خوشمزه خانم های باکلاس به دنبال …
مطلب پیشنهادی
آموزش شیرینی پزی طرز تهیه کیک جافا سنتی انگلیسی …