طرز تهیه دانگو
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای پوست هندوانه
برای تهیه دانگو بهتر است برنج تازه و نیم دانه تهیه کنید که چسبندگی بیشتری دارد.آرد برنج و آب را با هم مخلوط کرده و خمیر گردی درست می کنیم.این گلوله خمیر نباید به دست شما بچسبد. حالا با این خمیر نان های کوچک درست کنید و به مدت 10 دقیقه آنها را بخارپز کنید و سپس بگذارید کاملا خنک شوند. هر 3 تا 4 عدد کلکالی را روی یک سیخ چوبی نخ کنید. برای تهیه سس، شکر، سویا و آب را با هم مخلوط کرده و بگذارید بجوشد. نشاسته را در آب سرد حل کنید و در حین هم زدن به سس اضافه کنید و بگذارید سس روی حرارت کم غلیظ شود. سیخ های کوفته برنجی را در بشقاب مناسبی بچینید و سس را روی آن ها بریزید و سرو کنید. سایر نکات لازم برای تهیه دانگو: دانگو را می توانید بدون سیخ و با سس های غیر شیرین مانند ارده سرو کنید. می توانید روی کوفته ها را با گردو و بادام خرد شده تزیین کنید، می توانید گردو و بادام خرد شده را در مرکز کوفته ها قرار دهید. می توانید رب لوبیا قرمز یا پوره سیب زمینی شیرین را در وسط کوفته ها قرار دهید. گاهی اوقات کوفته های ساخته شده از برنج، جلبک دریایی یا برگ های پهن بامبو به نام ساسا را می پیچند و سرو می کنند. .